HEADER

9-slojna tehnologija

Kada se govori o ambalaži sa visokim barijerama, važno je definisati svojstva koja osiguravaju dugotrajnu zaštitu pakovanih proizvoda od štetnih uticaja. Različita jedinjenja i sirovine imaju svoje jedinstvene barijere, a odgovarajuća kombinacija će osigurati optimalnu zaštitu za zapakovanu robu.

Fleksibilna ambalaža Premiumpacka ima 9-slojnu strukturu, koja pruža superiornu barijeru protiv gasova, vodene pare i UV zraka. Naša folija je tržišni lider u pogledu skupljanja, mehaničkih i vizuelnih svojstava, nudeći visoki transparentan i atraktivan sjaj.

Ispod su navedene prednosti i materijali koji se koriste u našoj PREMIUMPACK 9-slojnoj strukturi:

 

Kvalitet

Nekoliko slojeva poliamida pomaže u postizanju superiornih mehaničkih svojstava, smanjujući brzinu propuštanja. Takođe pomaže u izbegavanju oštećenja proizvoda tokom pakovanja i transporta.

 

Zaštita

EVOH barijera pruža optimalnu zaštitu od gasova kao što su kiseonik, ugljen-dioksid, azot, helijum i UV zraci. Značajno produžava rok upotrebe svežeg mesa i sireva. Pored toga, naša 9-slojna struktura pruža potpunu zaštitu od vodene pare i minimizira gubitak težine i sastav upakovanog proizvoda.

 

Izgled

Materijali za termičko pakovanje savršeno se oblikuju oko proizvoda kao druga koža. Zahvaljujući spoljašnjem PET sloju, proizvodi imaju veoma visok sjaj i odličan odnos transparentnosti. Pored toga, PET pomaže u bržoj i lakšoj obradi mašina za konvertovanje i proces pakovanja.

 

Zaptivanje

Zahvaljujući posebnom sastavu polietilenskog sloja visokog kvaliteta, naši proizvodi imaju napredna zaptivna svojstva čak i u najtežim uslovima, uključujući masna ulja i tečnosti na površini zaptivanja. Pored toga, korisnici mogu da zapečate dve kese jednu na drugoj bez spajanja (preklapanja).

 

Zaštita životne sredine

Premiumpack materijal je dizajniran bez upotrebe štetnih PVDC (dioksina, hlora). Usredsređujemo se na kombinovanje ekoprijateljskog pristupa sa tehnologijom budućnosti.


Deprecated: Тема без footer.php је застарело почев од издања 3.0.0 и тренутно не постоји алтернатива. Молимо вас да укључите шаблон footer.php у својој теми. in /var/www/vhosts/thermopack.rs/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4979